Botox innehåller Botulinumtoxin och är framtaget för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att skapa volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna vi har där, men kan anpassas för behandling av exempelvis problem med svettningar på händer och fötter. Botox i pannan används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, mjuka upparga rynkan eller vill dölja andra rynkor i pannan.Botox Stockholm, Göteborg | Pris från 2 000 kr | MyBotox Clinic

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara att du spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är en effektiv metod mot huvudvärk och migrän och för att lugna överspända muskler.Med botox i pannan blir det attmusklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox pris

Botox varierar i pris. Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox skiljer sig priserna åt.

Du kan exempelvisbehandlabotox panna,botox ögonbryn eller Botox göteborg gummy smile för att nämna förslag på områdena som går att behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan botoxbehandlingen. Ni diskuterar vilket område du behöver habehandling med botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkenbehandling med botox som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Hur går det till vid en botox injektion?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Därefterhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att förklarabehandlingen, kostnad och för att besvara om du har några frågor.Även om det är din första behandling eller om du har gjort botoxinnan, så ska du känna dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska gesitt utlåtande om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före och efter

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here