Vi alla vet att det kan vara lite halvtråkig att gå på en klassåterträff och ännu värre att hålla i den. Därför tänkte vi nu göra din klassåterträff lite mindre olidlig genom att rekommendera vilken form av underhållningen som skulle passa bra för er klassåterträff. Om klassåterträffen mot förmodan går bra och alla som träffas faktiskt tycker att det är roligt att prata om vad som skett under de senaste åren men om det blir jobbiga tysta situationer så kan underhållningen komma att förhöja stämningen. Det kan trots allt vara ganska jobbigt att träffa alla igen vilket gör att underhållningen kan vara en otroligt välkommen distraktion från situationen. Därför kan det vara viktigt att du väljer rätt typ av underhållning, manliga dansare kanske inte faller alla i smaken. Viktigt att tänka på är bland annat vilken budget ni har för festen.

Image result for IT and computers

Ofta så kan den dyraste formen av underhållningen men även den underhållning som brukar vara mest uppskattad är att boka någon form av mindre liveband eller artist. Det kan exempelvis vara kul att boka ett band som var populära när ni gick i skolan vilket på så sätt kan väcka många roliga minnen att prata om vilket på så sätt kan bidra till lite extra nostalgi under festen.

Det finns även fler uppskattade former av underhållning, en av de mest populära är karaoke. Det kan även vara ett perfekt tillfälle för lite nostalgi och minnen då ni kan sjunga de låter ni lyssnade på som ungdomar. Men om det är över er budget att hyra in ett helt karaoke system så finns det även möjlighet att ordna diverse kareko program på datorn som funkar minst lika bra. Man kan även använda sig av bland annat spel såsom Singstar som gör det möjligt att tävla mot varandra. Kanske är det till och med några gamla rivaliteter som kommer väckas till liv. 

Det finns många olika gratisprogram som ni kan använda som lättare underhållningen under festen. Ett av dessa program är exempelvis MP3quiz som gör det möjligt att använda sitt egna bibliotek av låtar som man sedan kan använda för att tävla om vem som minns gamla hits. 

Om du känner att du sedan tröttnar på att folk pratar om sina karriärer inom finans och fintech och sina lyxiga coworking space Stockholm så är det bara att köra igång karekoren så får du nog tyst på de flesta. Ett tips är att ni även har något form av pris för vinnaren för att göra det extra kul att delta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here