Kontorshotellen har blivit en av de nya trendiga formen av kontor, de blir även allt mer populära runt om i världen och vi har även sett en ökning hos etablerade företag som väljer att låta anställda sitta på kontorshotell. Ett kontorshotell erbjuder och är så mycket mer än det traditionella kontoret då du bland annat får mer flexibilitet och mobilitet inom företaget. Dessutom så finns det nästintill kontorshotell i hela Stockholm men de absolut bästa kontorshotellen hittar du i Stockholm City.

 

Idag brukar man se kontorshotell som full service kontor, de är helt utrustade med allt du kan tänkas behövas för att utveckla din verksamhet. Det kan vara allt från reception, receptionister, skrivare, internet, kaffemaskiner, posthantering, restaurang, fik och mycket mycket mer. I jämförelse med ett traditionellt kontor där du själv måste skaffa alla dessa tjänster vilket inte kommer billigt (Bara en receptionist behövern liksom en heltid lön!). Men det vi tycker är bäst med kontorshotell Stockholm City är att man erbjuds flexibla lösningar vilket gör det möjligt att lätt kunna flytta vid behov och på kort varsel.

 

De vanligaste typerna av hyresgäster i kontorshotell Stockholm City är:

Ny marknad – Företag som har sitt huvudkontor i ett annat land eller i en annan stad men behöver ett kontor i en större stad såsom Stockholm City och därför väljer kontorshotell.

 

Startups – Små och medelstora företagare som inte är villiga att ta den ekonomiska risken som kommer med långa hyresavtal.

Överfyllda företag – Större företag kan ofta uppleva en snabb tillväxt vilket gör att man växer ur gamla lokaler och behöver fler platser. Då väljer man att sätta några anställda på kontorshotell tills vidare.

 

Som du ser så är det en stor blandning av företagare som använder kontorshotell Stockholm City vilket också gör det till en möjlighet att nätverka. Passa på att flytta in i ett kontorshotell om du funderar på det då det faktiskt kan gynna ditt företag att synas mer bland andra företagare som eventuellt kan behöva din tjänst eller påbörja ett samarbete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here