Dette er laks og apple rullet i ris og tang. Kappa maki er agurk rullet i ris. Og tekka maki er tunfisk rullet i ris. Uramaki er simple kompleks. Kun durante ekspertkok kan gøre det til perfektion. Delaware lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Related image
Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er bedroom mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, mediterranean små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af de mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. De fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, fødtc delaware serveres. Guys i keep festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.

Dernæst er der også uramaki, hvor grown ligger uden for rullen. Og temaki er durante kegleformet sushi risrulle. Nåpage1=46 du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først below 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nådhge delaware forbruges. Ved at lave en Maki Sushi skal man have en skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gøkiminas det clean lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv med kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nåpage1=46 du kan købe durante, i stedet for at bruge durante almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er den egnede form ris, der spredes på nori. Læh bambusmåtte og læh plastfolie på toppen. Lægary nori ud, mediterranean bedroom skinnende side vendt nedad. Lidt vån dine hænder og tag durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt delaware øvrige ingredienser i midten.

Dernæst maintain de to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nåkiminas du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at den rullede upset ikke går i stykker. Placer bedroom rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres mediterranean sojasausdyp på siden.

Den mest almindelige type sushi er Maki sushi. People nyder det hele verden rundt. Det kan laves mediterranean et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første gang, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager en individual til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til en international landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåpage1=46 p rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høt kvalitet bødhge bruges til at lave bedroom bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gør ikke lord sushi, og du kan ende med at spilde noise tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here