Fillerbehandlingar är till för våra kroppar. Behandling med fillers kan användas till olika delar av ansiktet. Kindben är en av de viktigaste dragen av ansiktet och lyckligtvis drag som har möjlighet att fyllas och ändras utefter behov. En fin käklinje är en önskan hos många och fillers i hakan kan en skönhetsklinik hjälpa dig med.Fillers i Göteborg & Jönköping filler behandling | Vikor.se

Fillers består av Hyaluronsyra som skapades för att ge naturlig effekt på det utvalda området i ansiktet. Kliniker med fillerbehandling vill alltid framhäva ett naturligt resultat fördig.

Näskorrigering med fillers

Med fillerbehandling kan du få ett mer profilerat ansikte och utmärkande drag. Fler och fler väljer att korrigera näsan med behandling med fillers. Fillers är ett bra val för att exempelvis få naturliga läppar. Upplever du exempelvis att du har brednäsa och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är alternativ till näsoperation för bred näsa.
Det finns olika orsaker för att korrigera med fillerbehandling. Ettpar av anledningarna till fillers är:

• ankläppar
• Proportioner i ansikte
• Förminska näsan

Fillers pris

Fillersbehandlingar för exempelvis störreläppar skiljer sig olika från klinik till klinik med varierande priser.

Du får en offert i samband med konsultation hos kliniken som ni möter innan fillersinjektionen. Under mötet pratar ni igenom vilken mängd du efterfrågar, om ni gjort fillers innan eller om det är första gången för er och vad du kan förvänta dig efter behandlingen är gjord. Det är under er konsultering som legitimerade behandlare ger sin åsikt om mängd och expertis för att ge dig ett naturligt resultat www.estetikkliniken.se/fillers-goteborg/.

Hur går det till med fillers i haka?

Det startar med konsultation tillsammans med skönhetskliniken för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första fillerbehandling, behandling med fillers för exempelvis näskorrigering eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med din skönhetsklinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att skönhetskliniken ska ge syn på kring hur exempelvis, käklinjen bör behandlas med fillers.

Till fillers ingår bedövning som är till för att reducera smärtan vid injicering. Efter bedövningen tagit verkan sker injiceringen och är generelltsett färdig inom 5-15 minuter beroende på volymen fillers som proceduren består utav.

Fillers käklinje före efter

Behandlaren är med dig hela vägen när du ska göra din behandling med fillers i Göteborg. När du är klar med din projicering med exempelvis käklinjefillers är vanligtvis svullnad och irritation kring det behandlade området. Ansträngningarna beror helt på hur din kropp reagerar och fillerbehandling, eftersom det är inte ovanligt att det känns som vanligt direkt efteråt. Svullnaden återgår till det normala i takt med att irritationen lägger sig, vilket tar från ett par dagar till veckor beroende på behandling.

Din fillerbehandling varar i regel 3-12 månader beroende på hur regelbundet du gör fillers. Mer fillers skapar längre varaktighet för exempelvis läppförstoring och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers ner olika från person till person.

För en framgångsrik projicering väger konsultationen in som du gör tillsammans med din behandlare för att se hur du vill exempelvis ändra din käklinje och vad som är möjligt ur behandlarens expertis kring behandling med fillers.

Filler Göteborg

När du har gjort dina fillers är det viktigaste att du är nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett fint och naturligt resultat av din behandling med filler.

För att behålla ditt resultat behöver du göra ett återbesök för att exempelvis fylla dina läppar. För att förtydliga, för varje fillerbehandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att behålla sin form längre än vad exempelvis enstaka behandlingar med filler gör. Behandlarna är ditt stöd genom konsultation, när du gör dina fillers före efter och under din behandling för ett lyckat resultat tillsammans.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here